Mr Gorans webbutik

HACKED BY DUKE NUKEM


Runda ballonger

Påsarna är normalt i 100 pack. Materialet är latexgummi. Finns i storlekar 12 cm (5"), 28 cm (11"). Många av ballongerna finns med pärlemor, ytan är mer glänsande.

Vid beställning av
12 cm (5") blandade färger är priset per påse 130 kronor
12 cm (5") enfärgade är priset per påse 130 kronor
12 cm (5") enfärgade pärlemor är priset per påse 150 kronor
28 cm (11"), 25 pack, blandade färger är priset per påse 80 kronor
28 cm (11"), 25 pack, enfärgade är priset per påse 80 kronor
28 cm (11"), 25 pack, enfärgade pärlemor är priset per påse 95 kronor
28 cm (11") blandade färger är priset per påse 300 kronor
28 cm (11") enfärgade är priset per påse 300 kronor
28 cm (11") enfärgade pärlemor är priset per påse 350 kronor


Figurballonger

Påsarna innehåller 100 ballonger. Materialet är latexgummi. Finns i följande förpackningar: Traditional, Entertainment, Carneval, Character och Vibrant.

Vid beställning av
1-4 påsar är priset per styck 130 kronor
5-9 påsar är priset per styck 120 kronor
10-xx påsar är priset per styck 110 kronor.


Ballongpaket

Innehåller instruktioner, pra pump och 20 ballonger.
Pris: 95 kr


Stort ballongpaket

Innehåller instruktioner, pra pump och 100 ballonger.
Pris: 180 kr


Extra stort ballongpaket

Innehåller instruktioner, stor dubbelverkande pump och 100 ballonger.
Pris: 220 kr


Bra pump

En bra pump som är avsedd för avlånga ballonger. Det är mycket enkelt att trä på ballongen på pumpen. Pumpen är ca 21 cm lång.
Pris: 40 kr


Stor pump

En mycket bra pump som är avsedd för avlånga ballonger. En pump som är dubbelverkande, alltså blåser in luft både när du drar ut och in pumpen. Det är enkelt att trä på ballongen på pumpen. Pumpen är ca 30 cm lång.
Pris: 100 kr


Ballonghäfte

Gör ballongfigurer med Mr Goran. Ett tiotal beskrivningar för att lära sig att göra ballongdjur. Häftet ingår i alla ballongpaket.
Pris: 40 kr


Berätta med papper

Ger värdefulla tips om hur du kan vika och exprimentera med papper. Du fångar åhörarnas uppmärksamhet och förstärker samtidigt ditt budskap. Till varje tips finns ett eller flera förslag på hur du kan anknyta till en biblisk poäng eller berätta något om Gud.
Pris: 190 kr


Berätta med en tumstock

Göran Nordfeldt presenterar i Berätta med en tumstock enkla tips och förslag till hur du kan presentera Bibelns berättelser och illustrera dem med bilder du skapar genom att vrida tumstocken på olika sätt. Innehåller 10 bibelberättelser från Nya Testamentet.
Pris: 190 kr


Jesus-tumstocken

En 2 meters tumstock, eller millimeterstock som det egentligen heter, från Hultafors. När tumstocken är ihopvikt ser du texten ”Inte en meter utan Jesus” och på baksidan står det www.argument.se.
Pris: 90 kr


Dockhäfte - ”Praktiska tips och idéer för att arbeta med dockor”

Häftet har två delar, där den första är en praktisk del som behandlar vad du bör tänka på, hur du rör dockan, rösten etc. Den andra delen innehåller fyra olika dialoger som ger en vägledning för att komma igång att arbeta med din docka.
Pris: 50 kr


Evangeliekuben

Evangeliekuben är en produkt som går att bläddra fram 7 olika sidor trots att kuben hänger samman!! Med kubens bilder kan du på ett enkelt sätt berätta och förklara huvudbudskapet i evangeliet. Kuben är i storleken 7 cm. Det medföljer svensk beskrivning samt förklaring till varje bild.

Pris 70 kr styck
Pris för 2 stycken är 100 kr
Pris för 24 stycken, en låda, är 40 kr styck


Armband och penna

Evangeliepennan är en unik penna med en liten roll-up, som kan dras ut och in. Bilderna som är på den är de som finns på evangeliekuberna, se ovan.
Armbandet på bilden är tyvärr slut och finns inte längre i lager.

Pris för pennan är 25 kr


Bibelberättarpåsen

...är en ny finurlig men ändå enkel produkt som skapar intresse för bibelberättelser. 5 gånger kan tygpåsen vändas ut och in på, för varje gång detta sker är det ett nytt tyg som kommer fram och de olika motiven på tygerna leder berättelsen framåt. Dessutom finns vid sista sidan en dragkedja som du kan plocka upp något som har med berättelsen att göra. Bibelberättarpåsen skapar engagemang för lyssnaren och bilderna gör det lättare att komma ihåg och förstå budskapet.
Mathias Eiderhed från Habo berättar:
”Använde en av berättarpåsarna på söndagsskolan och den fungerade ännu bättre än vad jag trodde. Barnen var helt fast i berättelsen genom det trolleri som det var med nya sidor hela tiden. En kanongrej!”

Bibelberättarpåsarna finns för berättelserna om Skapelsen, Noas ark och Julevangeliet. Observera att tygerna förändras men motiven är liknande som bilderna.
Pris för 1 berättarpåse: 375 kr
Pris för 3 berättarpåsar: 750 kr


Beställningsformulär

Jag önskar betala med hjälp av

Bankgiro

 

PayPal

 

Faktura (gäller företag)