placeholder

Referenser


"Mr Goran! Tack för ditt besök, du gör det så bra med barnen! All välsignelse!"

Henrik Thornell, Pingstkyrkan Valla, via facebook, juni 2016


"Tack Mr Goran för att du ville komma tillbaka till oss.
Riktigt bra underhållning med hög kvalité!"

Lars-Gunnar Wettebrand, Familjeläger med "Hela Människan i Jönköpings län", juni 2016


"Stort tack för fantastisk rolig och upplevelserik, fullspäckad underhållning under vår sparbanksvecka. Passade stora som små och gav personalen och alla besökande gäster en härlig upplevelse."

Sofia Sestorp, Kinda-Ydre Sparbank, under "Sparbanksveckan", maj 2016


"Tack för de fina ballongerna som många blev imponerade av - det gjorde att hela konferensen kändes välplanerad och lite extra. Tack för god och snabb service och ett jättefint jobb!"

Ann-Christin Titti Josefsson, Studievägledarkonferens för Linköpings universitet i Norrköping, maj 2016


"Din show var mycket uppskattad. Du passar verkligen för det du gör!"

Camilla Cederloo, i samband med "En dag för barnen", Söderköping, maj 2016


"Vi tackar Mr Goran för ett fantastiskt framträdande på Lokala Handelns Dag i Västervik. Förutom sin skicklighet och finurlighet så bjöd han på skrattsalvor och många leenden. Hans förmåga att kommunicera till publiken med sin scenentusiasm och dramaturgiska känsla var vad dagen behövde. Många minnen har skapats och denna man rekommenderas varmt av mig. "

Tobias Ahlstedt, Handelsledare & Projektledare Västervik, april 2016.


"Ett stort tack för att du tog dig tid att komma till Sonstorp och förgylla Petrus kalas! Han och vi alla är så nöjda!! Du var fantastisk på att underhålla och få med alla barn. Det är bra gjort att klara det! Vi önskar dig allt gott i ditt fortsatta arbete! Du har en stor uppgift att fylla!"

Eva Ekström, barnkalas, Sonstorp, februari 2016


"Mr Goran har i flera repriser medverkat i Cirkuskalaset i Finland och sammanlagt hållit ca 30 föreställningar. Mr Goran är en mycket professionell artist med förbluffande trolleri och suverän publikkontakt. I hans föreställningar finns alltid en befriande ton av humor, värme och medmänsklighet och barnen aktiveras ofta i showen. Mr Gorans förmåga att vrida ballonger blir en extra guldkant som överraskar och förgyller varje tillfälle ytterligare. Han är också kunnig i cirkuskonst och instruerar kunnigt i pröva-på-cirkusverksamhet. Som ansvarig för Cirkuskalaset är jag till alla delar nöjd med Mr Gorans insats i våra projekt och vårt samarbete fortsätter och utvecklas. Jag rekommenderar honom varmt till andra liknande uppdrag."

Trygve Cederberg, ansvarig ledare för Cirkuskalaset, Finland


"Tack för en kanondag. Alla var så glada och nöjda."

Staffan Gustafsson, Ransbergs församlingshem i samband med trollerishow och cirkusskola, februari 2016


"Tack för helgen !Tack för allt! Var verkligen grymt gott o välsignat att ha dig här! Hoppas vi ses snart igen!"

David Norén, Floda missionskyrka, januari 2016


"Hej Mr Goran och tack för ett gott arbete på 60-års kalaset på Pumpen. Du var suverän som kunde underhålla 20 barn över 1 timme och de var trollbundna.
Alla ballongdekorationerna i lokalen var helt fantastiska och varje litet barn fick med sig något hem. Det var en mycket lyckad fest mycket tack vare dig. Ett stort tack!"

Ingrid Asp, 60-års fest, Södra Vi, december 2015


"Det var jätteroligt att se dig in action, en fantastisk show."

Otto Ardenby, Korskyrkan Karlstad, oktober 2015


"Tack så mycket för att du kom till Gislaved. Du var grymt bra. "Damerna först" är underbar."

Stubbe Wahlberg, Gislaved, augusti 2015


"Vill bara tacka dig för din insats på Pieksämäki. Jag sa åt dig i matsalen att vi satt och baktalade dig men jag fick aldrig tillfälle att utveckla det. Så klart var vårt baktaleri enbart positivt vilket du säkert förstod men ville ändå säga det så här personligen. Du har en helt suverän förmåga att fånga både barn och vuxna med ditt sätt och ditt hantverk och att du får evangeliet med inte bara på ett hörn utan som en stomme i det hela är helt fantastiskt. Tusen, tusen tack och jag hoppas vår familj får nöjet att se dig snart igen. Och ps jag höll på att skratta ihjäl mig åt apan på fredagsmorgonen och det är ganska sällan det händer på ett bibelstudium oberoende om det är ägnat för barn eller vuxna."

Mimmi från Jakobstad, Finland, läger i Pieksämäki, augusti 2015


"Tack snälla för att du kom hem till oss! Vi är så nöjda med din show! Du är verkligen skicklig! Theodor sa "det var hans bästa kalas EVER" och Agaton (storebror) tyckte att du var "asgrym". Sören och jag kan bara hålla med!"

Familj Ohlsson, barnkalas Vikingstad, augusti 2015


"Du trollade för mig och mina barn idag i Mantorp, väldigt underhållande för mig och helt fantastiskt för min dotter Ylva. Din grej att knalla omkring med ditt lilla bord och ge en personlig show verkar helt överlägset, Ylva har pratat massor om det. 3 minuter som blev ett minne för livet."

Oskar Svanberg, Familjedag på Mantorpstravet, maj 2015


"Tack för att du kom till FVB. Det var mycket uppskattat!"

David Svenmar, mingeltrolleri hos FVB Linköping, mars 2015


"Sällan har väl ett barnkalas haft en sådan rolig underhållande och proffsig höjdpunkt! Barn och vuxna var rörande eniga om det. Tack för att du kom hit ända från Linköping och förgyllde vårt kalas. Vår son kunde inte sluta prata om det på kvällen. All the best!!!"

Barnkalas i Stockholm, oktober 2014


"Det blev succé idag och jag har aldrig sett barnen sitta stilla så länge, under hela föreställningen! Barnen var så fokuserade, så roligt att se och inte minst vad dom skrattade!! Din show var perfekt anpassad till barnen, med mycket humor, både för de små och oss stora! Verkligen stort tack!!"

Jessika Fordell, barnkalas i Linköping, oktober 2014


"Tack för idag! I solens frånvaro lyste du upp vår Villaägardag! Mycket uppskattat!"

Ulf R Lindgren, Villaägarna, Linköping, augusti 2014


"Mr Goran är ett säkert kort!"

Ungdomsledarna i Betel, Fornåsa, augusti 2014


"Många tack för en fin och skojig föreställning på Badrocksinvigningen! - Det gav mersmak."

Roger Strand, Toppen på Gislaved, augusti 2014


"Jag vill tacka för en superlyckad kväll 11/6. Alla tyckte att det var en strålande föreställning."

Emma Axelsson, skolavslutningsfest i Rönneshytta, juni 2014


"Mr Goran, du är väldigt duktig, rolig och kan ta både vuxna och barn på ett fint sätt. Du är väldigt självgående, vilket är positivt!!"

Mathilda Grönberg, ActiPro Event, maj 2014, vid event för Wahlstedts Bil AB i Motala


"Vill ge dig ett stort tack, Mr Goran! Grabbarna var supernöjda, både jag o Jonas njöt av alla barns skratt och din show. Kanonbra var den och du tog barnen så fint och lagom. Henrik vill nu bli trollkarl när han blir stor...hi."

Therese Widén, barnkalas i Linköping, september 2013


"Ett STORT TACK till dig för en mycket uppskattad avslutning av sommarkyrkan. Har fått mycket positiv respons både av barn och föräldrar! Tycker du la det på en bra nivå och fick in mycket evangelium på ett fantastiskt sätt!"

Agneta Alfredsson, Sommarkyrkan i Perstorp, augusti 2013


"Tack så jättemycket att du kom hit. Det var en ren välsignelse. Du är lika bra som jag minns dig som ung;)"

Stina Svensson, ungdomsledare missionskyrkan Årjäng, juni 2013


"Stort TACK för att du kom och spred så mycken glädje bland alla åldrar! ALLA var stormförtjusta i dig och ditt sätt att agera. Jag är säker på att alla kommer att prata om detta under lång tid framöver."

Christer Johansson, släktträff i Örebro, juni 2013


"Tusen tack för att du förgyllde vår fest, det blev så bra. Härligt att se barnen så engagerade! De vuxna också för den delen! Jag tror de flesta fortfarande funderar på "Hur gjorde han...." Vi kommer verkligen att rekommendera dig till andra!!!"

Britta Edmark, 2 x 60-års fest i Linköping, april 2013


"Viggo är inte barnet som låter högst o mest, men han var sååå glad o nöjd efteråt, så än en gång STORT TACK för idag!!!"

Sofia Sjöholm, barnkalas i Skärblacka, mars 2013


"Det var jättetrevligt att du kom:) och allt kändes familjärt och lyckat på Familjensdag. Vi nådde både yngre och äldre vilket var trevligt."

Gun Töllefsen, Familjensdag i Valdemarsvik, mars 2013


"Tusen tack för att du kom och förgyllde kalaset! Det blev en oförglömlig upplevelse!"

Cissi Andersson, barnkalas i Skärblacka, februari 2013


"Ett stort tack för din medverkan och uppsakattade nummer av såväl ung som äldre! Du fick mycket bra respons och du höjde stämningen vid maten på ett föredömligt sätt! Sävsjö Plåtindustri var mycket belåtna med ditt framförande och då är jag också mer än nöjd!"

Svante Stenervik, Meeting Småland, Sävsjö, december 2012


"Tack för en fantastisk föreställning med ett lika aktuellt Evangelium! Gud Välsigne Dig!"

Lars Karlsson, Södra Vi, julfest med ungdomsgrupperna i missionskyrkan, december 2012


"Det var trevligt för oss att ha dig här och du var uppskattad!:)"

Sofie Rönnberg, mingeltrolleri på Configuras julfest i Linköping, december 2012


"För att kunna sprida glädje i Mjölby har vi gått en ballongvridningskurs hos Mr Goran. Otroligt proffsigt och inspirerande. Att få lära sig de första grunderna av en mästare var verkligen roligt. Mr Goran har förmågan att på ett enkelt och pedagogiskt sätt göra en nybörjare till att faktiskt få till det!"

Andreas Ardenfors, pastor Pingstkyrkan i Mjölby, oktober 2012


"Det blev fantastiskt tjusigt med ballongerna! Det ramade in hela invigningen som blev väldigt lyckad."

Carina Jonsheim, Swerea/SWECAST i Jönköping, oktober 2012


"Tack för att du var här. Det blev mycket uppskattat bland våra kunder och personal. Tack för att du var med och skapade en rolig och trevlig helg för stora och små på Bauhaus."

Evelina Andersson, Tf vice varuhuschef Bauhaus i Norrköping, oktober 2012


"Tack för en underbar förmiddag hos oss på vår uppstart av terminen. Så mycket önskvärt skrik och jubel har vi aldrig haft i vår idrottshall. Uppskattat av både elever och personal."

Else-Marie Karlsson, Väderstad skola, augusti 2012


"Tack så otroligt mycket för igår. Med din hjälp så blev kvällen så fantastiskt lyckad både för barn och vuxna."

Herr & Fru Wettergren, Bröllopsfest på Ekenäs slott, juli 2012


"Jag vill med detta mejl framföra stadens, och mitt, tack för att du var med (Tillsammans på scen med bl.a David Lindgren, Markoolio och Lasse Berghagen (egen anmärkning)) och gjorde nationaldagsfirandet på golfängarna i Sundbyberg så bra. Under dagen besöktes arrangemanget av närmare 35.000 glada människor som är ett av landets bästa och mest beökta nationaldagsfirande."

Jonas Nygren(S), kommunstyrelsens ordförande i Sundbyberg, juni 2012


"Mr Goran kom på besök (till Hultfredsdagen (egen anmärkning) för att trolla. Han kan verkligen sin sak den här trollkarlen, pratar så att alla hinner med, är tydlig med sina trix och tar också till sig av det som hans publik säger. Säkert var detta höjdpunkten för många av barnen runt scenen."

Vimmerby Tidning, 19 maj 2012, Anders Lagerman


"Tack Mr Goran! Söndagen är det stora samtalsämnet. Alla jag möter vill prata om hur roligt det var =) Så mycket folk har vi inte ofta."

Christoffer Karmetun, Ungdomsledare i Centrumkyrkan Mariannelund, april 2012


"Trist att du var uppbokad då. Jag kommer att absolut att göra ett nytt försök att kunna få hit dig, har bara hört gott om dig."

Susanne Linné, Svenska kyrkan Mjölby, april 2012


"Om jag bara kunde förstå hur du gjorde med de mörkröda bollarna! Du är otroligt duktig!"

Birgitta Borg, Show för pensionärer i Linköping, mars 2012


"Tusen tack för helgen. Du är guld."

Anders Nordström, Korskyrkan i Karlstad, februari 2012


"Vi planerar att göra en liknande helg som i höstas. Barnen och föräldrarna gillade dig skarpt, så vår fråga är om du kan och vill komma även denna höst?
"

Sussi Kårlin, Svenska Kyrkan i Förlösa - Kläckeberga församling, februari 2012


"Mr Goran och apan Nicki spred glädje till både stora och små, med sina busiga klurigheter. En spontan reaktion från ett av barnen var: "Men det är ju en riktig trollkarl." Vi ser fram emot nästa föreställning.Hälsningar från både barn och vuxna på dagiset."

Föräldrakooperativet Björkbacken, Hogstad utanför Mjölby, januari 2012


"Dottern sa: Det var mitt bästa kalas någonsin! Pappan sa: Du får en Guldstjärna för din show."

Familj Fhärdig Jonsson, barnkalas Linköping, januari 2012


"Det var mycket bättre än vi hade förväntat oss, Mr Goran!"

Familj Lindhén, barnkalas Linköping, januari 2012


"Du är otäckt duktig Mr. Goran!"

Spelman på en julgransplundring, Linköping, januari 2012


"Vi har tidigare haft glädjen och sett dig vid både familjeshow och 50-årsfest och vi tycker du är helt fantastiskt bra och proffsig!!! Har du möjlighet att komma på ett av våra barns kalas?"

Elin Gudjonsdottir Forsdag, Linköping, december 2011


"Jag jobbar på en skola i Vänersborg och en måndag i augusti när vi skulle prata om vad vi hade gjort i helgen så pratade de flesta om en Mr. Goran! Du hade gjort ett stort intryck på eleverna i min klass under "Sommarkul"."

Lena Balder, Vänersborg, augusti 2011


"Ditt förra besök hos oss var ju en succé och vi vill gärna upprepa den i år igen."

Mats Johansson, Motala Frisksportklubb, augusti 2011


"Vi vill bara tacka dig så mycket för igår. Du bidrog verkligen till att göra vår fest till en succé och vi tackar dig innerligt."

Ardis Fagerholm, Skarpnäck, kalas mars 2011


"Hej Mr Goran! Vi var så otroligt nöjda med att Du var här i december så vi undrar om det finns möjlighet att du kan komma på vårt 1-års jubileum vecka 12?"

Åsa Nielsen, Maxi Nyköping 2011


"Härlig upplevelse som fick såväl barn som vuxna att kikna av skratt. Mr Goran bjuder på sig själv och har en fantastisk inlevelse!"

Christopher Sjöwall, Norsholm, barnkalas mars 2011


"Tack för en superduperföreställning! Den var så härlig och uppsluppen! Alla pratade länge om det efter att du hade gått. Det var så lyckat! Du lurade många (inklusive min mycket kritiske brors ögon) igår kväll.Tack för din fina inramning av det hela, det gav ett djup som alla tog till sig och festen blev så mysig och nära precis så som jag hade tänkt mig. Du bidrog till det med ditt hjärta och närvaro!! Kram/ Marie"

Marie Lind, 50-årsfest, Linköping, februari 2011


"Efter Mr Gorans show som hållit på i 50 minuter så kommer det fram en kille och frågar varför showen är så kort! Ett tecken på att när man har roligt så går tiden alldeles för fort..."

Show på sportlovsläger, Ralingsås, februari 2011


"Eftermiddagen inleddes med Mr Goran, en mycket duktig och populär trollkarl, buktalare och ballongkonstnär, där alla hade roligt åt hans konster och trolleritricks. Extra roligt blir det alltid när han plockar fram sin härliga apa Nicki som har en massa hyss för sig och där Mr Goran framför det hela med en härligt buktaleri. Dessutom tar han vid flera tillfällen hjälp av någon ungdom ur publiken."

Västerviks Tidning, måndagen den 10 januari 2011, Ingemar Petersson


"Hej Mr Goran - tack själv för din insats. Jag har hört från många att det har varit trevligt och för äldreomsorgen ett annorlunda inslag - det tycker jag har varit roligt att höra."

Staffan Kleiner, Leanlink - Kultur och Fritid för Äldre. I samband med turnér på servicehus i Linköpings kommun, oktober - december 2010


"Tack "Mr Goran". Alla vi pratat med har varit mycket positiva till julfesten och ditt program. Du är välkommen tillbaka till oss vid andra tillfällen."

Jonas Johnsson, Fredriksdal, SMU-avslutningen december 2010


"4 november arrangerade vi vår återkommande bankdag för ungdomar. Mr Goran har under dessa 4 år varit ett stort dragplåster. Med sitt utmärkta sinne för "barnhumor" och "fingersinne" fångar han barn i alla åldrar (0-100 år) på ett härligt sätt. Vi har försökt att tänka ungdomsdagen utan Mr Goran men nu förstår vi att den här dagen blir bara tillräckligt bra med honom i laguppställningen. Tack Mr Goran för en lysande dag!!"

Leif Ihreskog, Privatmarknadschef, Åtvidabergs sparbank, november 2010


"Var på änglafesten i Karlstad i går och våra killar gillade verkligen ditt framträdande. Idag har de gjort ballongfigurer, så nu behöver vi fler ballonger..."

Gunilla Ohlsson, Karlstad, oktober 2010


"Kalasmottagningen vill passa på och tacka för en mycket bra prestation under dagen. Vi har fått mycket respons kring vad du gjorde med ballonger och annat och du var mycket uppskattad!"

Kalasmottagningskomittén 2010, gm Niclas Söör, september 2010


"Vi på Tanneforsskolan är mycket nöjda med din show här hos oss. Det du gjorde passade bra ihop med dagens Friends-tema och var en upplevelse att se på."

Tanneforsskolan i Linköping, gm Leif Jonsson, augusti 2010


"Ballonghattar på Linköpings Hamnfestival. Bland de som märks lite mer än andra finns Mr Goran, ballongartisten. Han är alltid den gladaste och sprider en smittande varm glädje till alla. Barnen får ballonghattar och ballongdjur gjorda medan de ser på."

Länstidningen, fredagen den 11 juni 2010, Bo Bäckman


"Hej. Vill tacka för er otroligt fina ballongportal som ni satte upp den 30 maj på Gröna Lund!"

Linda Brockman, TV4-Gruppen, maj 2010


"Tack för din show på dagiset Källan. Det var succé! Alla var nöjda!"

Helena Jönsson, Linköping, maj 2010


"Ett stort TACK för din insats vid Karnevalen i Gryt. Fantastiskt bra. Härlig predikan i kyrkan med centralt evangeliskt budskap blandat med trolleri- och ballongtrix. Både små och stora hängde med. Mr Goran vill vi se mer av!"

Leif Marmgård, präst i Valdemarsvik, februari 2010


"Tack för showen på Flämslätt! Grymt kul var det! Var faktiskt roligaste saken på hela lägret:) Och min pingvin är sötast."

Madelen Johansson, deltagare på "Ledarinspirationsdagar" på Flämslätt, januari 2010


"Mr Goran lockade till många skratt när julgranen kastades ut på Mariagården i Finspång. Trollkarlen Mr Goran, även ballongartist, hade inga problem att få de små att leva sig in i det som hände på scenen."

Norrköpings Tidningar, måndagen den 11 januari 2010, Mikael Grip


"Han trollband barnen som kanske ingaen annan gjort tidigare. Mr Goran är en uppskattad trollkarl med många strängar på sin lyra. Att knyta ihop roliga figurer av ballonger är en. I går, under besöket vid Vadstena IOGT-NTO, bjöd han på flera uppskattade nummer. Mr Goran lyckades fånga barnens uppmärksamhet med spännande trix och lättsam konversation där han lät de små delta i det som hände på scenen."

Motala&Vadstena Tidning, onsdagen den 30 december 2009, Pelle Johansson


"Vill bara tacka för 2 riktigt trevliga dagar. Du är som vanligt bäst!!"

Håkan Wettermark, Varuhuschef K-RAUTA, Linköping, november 2009


"Hej Mr Goran! Hade förmånen att få se dig framträda i Vasahallen i söndags - du är bara för bra."

Andreas Ardenfors, Linköping, oktober 2009


"Jag har fått så många härliga och glada kommentarer från eleverna. En del har lekt "Go, Go, Go Mr Goran" hemma och några har trollat, andra hade blåst ballonger. Tack för en superkul och uppskattad show!"

Susanne Andersson, Bjärbyskolan i Norrköping, september 2009


"Tack för en fantastisk show vid avslutningen för barn och ungdomar i Hardeberga! Ditt tålamod är sagolikt och du är tokskön. Det här stora barnet skrattade så tårarna rann."

Kristina i Hardeberga, juni 2009


"Vi sågs på Gotland för runt 2 år sedan. Du blev en inspirationskällaför mig och nu har jag tränat upp mig ordentligt när det gäller ballongerna:)"

Elias Bjärgvide, juli 2009


"Tack för en fin dag med ett allvarligt budskap inlindat i stor glädje och mycket bus. Fortsätt din mission! Om man har kul, så lyssnar man bättre. Vi träffar dig gärna igen!!"

Lise-Lott Jönsson, präst i Södra Sandby församling, juni 2009


"Tack för att du kom! Din show var mycket uppskattad av både barn och vuxna!
"

Rektor Ingegerd Polbring, Elevrådets dag på Lundbyskolan, Mjölby juni 2009


"Hej och tack så jättemycket! Vi hör idel vitsord från stora och små angående din insats vid vår bröllopsfest."

Lotta och Magnus Ginning, maj 2009


"Ballongdjur och akrobatik på Hamnfesten. Mr Goran snurrar ballonghundar för glatta livet. Det fanns många aktiviteter att välja mellan, men längst kö var det till ballongskulptören Göran Nordfeldt, alias Mr Goran."

Östgöra Correspondenten, Lördagen den 30 maj, Jan L Lindgren 2009


"Hej! Det är Martin. Kommer du ihåg mig? Jag såg dig på Talang och vill bara berätta att juryn inte tyckte du var bra. Men jag tyckte du var BÄST."

Martin (8 år) Lemoine, Östhammar 2009


"Jättekul inslag i Talang 2009! I en rosa helikopter... du skulle gått vidare så klart!!"

Erika Wendschlag, Programbolaget, Stockholm


"När Mr Goran kom på besök var det en guldstund i Mariakapellet."

Anders Thörnvall, Eksjö


"Tack Goran för de fina helhetsgreppet du hjälpte oss med vid vårt julbord med show, ballongtrick för alla åldrar och illusionstricken vid borden. Vi funderar fortfarande hur du bar dig åt."

Mikael Torstensson, VD för Copy Vision AB, Sävsjö


"Tack för en fantastisk dag. Det är jättemånga som verkligen uppskattade dig och det du förmedlade. Det kändes som att Gud välsignade vår dag tillsammans."

Dan Inge Olsson, Sösdala


"Tack för en fantastisk timme i Donsö missionskyrka. Barnen har pratat hela kvällen om dig o den brinnande bibeln. Urfränt:))"

Lizette Fhager, Styrsö


"Mr Goran är en verkligt härlig trollgubbe som får med sig publiken på ett suveränt sätt. Hans trollkonster går inte heller av för hackor då han satte myror i huvudet på de flesta. Förutom att Mr Goran är en duktig trollkarl är han en oerhört duktig på att göra figurer av ballonger, vilket alla de medverkande barnen som han tog upp på scenen fick erfara då alla fick en ballongfigur med som tack för hjälpen. Dessutom är han en mycket duktig buktalare, vilket han också visade prov på då han och hans orangutang Nicki visade upp sina konster."

Västerviks Tidningen den 12 januari 2009, Ingemar Petersson


"Ditt arbete var mycket uppskattat som vanligt!"

Daisy Engmark, Chokladfestivalen, Linköping 2008


"Du är suverän, fängslar både liten som stor och dina ballongkreationer är fantastiska!"

Gun-Britt Rindstål, Överums Folkpark 2008


"Du är världsbäst, Mr Goran!"

Cecilie Moe Projektledare, Arenabolaget, Linköping Lejondagen, November 2007


"En föreställning med Mr Goran är ett äventyr. Han tillgodoser alla barns behov med sitt omväxlande program. Med barnen i centrum blir det mycket skratt. Mr Goran får alla barn att känna sig delaktiga. Och varning för skratt-kramp gäller både liten och stor."

Kicki Wiklund, Hyresgästföreningen Linköping November 2007


"Under våra ungdomsdagar här på Åtvidabergs Sparbank har Mr Goran roat ung som gammal. En fantastisk fantasirikedom med allehanda ballongkreationer. Dessutom ett antal minishower med trolleri och buktaleri. Helt enkelt lysande!!"

Leif Ihreskog, Åtvidabergs Sparbank 31 oktober - 1 november 2007


"Bland det roligaste vi gjort i radion som programledare."

Lars Anrell, SR Östergötland P4 i samband med besök av Mr Goran, som lärde programledarna att göra ballongfigurer.


"Du är en stjärna, Mr Goran. Tycker klassen Solen i Mycklingskolan."

Örnsköldsvik november 2007


"Hej och tack än en gång för helgen! Barnen var sååå nöjda!"

Hälsningar Sofia Ödman Februari 2007


"Hej! Jag med familj hade nöjet att få se din show på Druidgården i Linköping den 6:e jan. Det var julgransplundring för barnen och du överraskade oss alla med Nicki och Mr Goran. Du och Nicki var verkligen toppen för både små och oss stora!"

Anne Nordström Januari 2007


"Tyvärr kunde jag inte vara med i helgen när du var hos oss (bortrest) i Kalmar pingstkyrka, men jag har hört väldigt mycket positivt om både lördagens förmiddag, eftermiddag och söndag! Så, tack för att du kom! Det var verkligen uppskattat!"

Johanna Ingvarsson Kalmar November 2006


"Hej mr Goran!! Jag är ett av dina fans sedan vi varit och sett dig på Klintagården med våra barn i somras! Du fångade både dem och oss, och vi var imponerade av hur fint du vävde ihop trolleriet med budskapet om Jesus för barnen. Du har verkligen en stor och viktig uppgift!"

Therése Ewert, Forserum


"Jag tyckte nämligen att du var så fantastiskt bra, inte minst i kommunikationen med barn. Men stor pedagogisk förmåga och respekt för barnen blev du till en fantastisk kristdemokratisk budbärare, ja kristdemokratin personifierad. Hoppas du tackar ja till alla evenemangen! Jag hoppas få möta dig lite varstans i valrörelsen."

Maria Larsson, Vice partiordförande Kristdemokraterna maj 2006


"Åkte Viking Line i helgen som var och fick se din föreställning. Båda mina killar ( har en 5-åring och en 7-åring) tyckte du var jätterolig med ballongtrick o. apan Nicki."

Mamma på Viking Line November 2006


"Mr Goran hälsades välkommen och det till en stund som lockade till många skratt. Mr Goran är trollkonstnär och en verklig hejare på att jobba med ballonger, vilket han visade prov på vid flera tillfällen. Dessutom är han en duktig buktalare tillsammans med sin orangutang Nicki, två personligheter som verkligen gick hem hos de församlade."

Västerviks Tidning 9/1-06


"Tack för ditt besök. Det var mycket uppskattat av både stora och små. Toppen. Fortsätt att trolla!"

Lillemor Jarledal Ahola, Rektor Rosendalsskolan, Linköping


"Alla var helnöjda med dagen på Fröjden! Du var mycket uppskattad av både barn och personal!
Stort TACK!"

Enskilda Förskolans dag i Jönköping/ gm Carin W


"De var nöjda, MYCKET nöjda! Dom blev också jätteglada för den fina ballongskulpturen."

Erika Isenberg, Hyresgästföreningen i Linköping


"Vi besökte barnmatinén på Löttorp i år och vi kan bara tacka för mycket inspirerande föreställningar! Barnen är lite för små för att fatta hela poängen, men de tyckte det var roligt, speciellt Nicki och ballongerna.
Jag själv blev imponerad av hur du gjorde budskapet så enkelt och lättlyssnat för barnen och ändå bevarade allvaret i budskapet. Mycket bra!"

Jessica Gustafsson, Sölvesborg


"Du är en oerhört skicklig trollkonstnär, buktalare som ballongskulptör. Du kan verkligen underhålla, både barn som vuxna, med dina konster."

Clas Gradell, Norrköping


"Stort tack för din medverkan på Idas kalas idag! Du är toppen! Go Go Mr Goran!"

Helene Andersson, Norrköping